26/09/2020 26/09/2020 Ο κ. Ματθαίος Μελιανός, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ι.Μ. Ευαγγελιστού Ιωάννη Πάτμου – Συνταξιούχος Καθηγητής Πατμιάδος Σχολής, μίλησε στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στη δημοσιογράφο Νάνσυ Νάσκου, σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου 2020, κατά τον εορτασμό της μεταστάσεως του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Αναφέρθηκε στο τελετουργικό του σημερινού εορτασμού στο νησί, αλλά και στη φετινή παρουσία πλήθους...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 18:18

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: “Στην Πάτμο δόθηκε η χάρις του Θεού”

Διαδώστε:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: “Στην Πάτμο δόθηκε η χάρις του Θεού”

Ο κ. Ματθαίος Μελιανός, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ι.Μ. Ευαγγελιστού Ιωάννη Πάτμου – Συνταξιούχος Καθηγητής Πατμιάδος Σχολής, μίλησε στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στη δημοσιογράφο Νάνσυ Νάσκου, σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου 2020, κατά τον εορτασμό της μεταστάσεως του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Αναφέρθηκε στο τελετουργικό του σημερινού εορτασμού στο νησί, αλλά και στη φετινή παρουσία πλήθους προσκυνητών από τη Ρουμανία και τη Γαλλία. Έκανε λόγο για την ιστορία της Πατμιάδας Σχολής, το πως είναι να τελεί κανείς ως καθηγητής στην Πατμιάδα, αλλά και στις σπουδαίες προσωπικότητες που περάσαν απο αυτήν.

“Στο Όρος Σινά δόθηκε ο Νόμος, στην Πάτμο δόθηκε η χάρις του Θεού” είπε με ευλάβεια και ενθουσιασμό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – ΒΙΝΤΕΟ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: «Μπήκαμε στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης»

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων