01/09/2020 01/09/2020 Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία φέτος, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, η υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Η λειτουργία του διδακτικού έτους θα γίνει με όλους τους μαθητές και αυξημένα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, ενώ η χρήση μάσκας θα...
01 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2020 - 16:28

Συνέντευξη Τύπου για το άνοιγμα στα σχολεία

Διαδώστε:
Συνέντευξη Τύπου για το άνοιγμα στα σχολεία

Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία φέτος, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, η υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Η λειτουργία του διδακτικού έτους θα γίνει με όλους τους μαθητές και αυξημένα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, ενώ η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους. Μάσκες θα διανεμηθούν δωρεάν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων.

Η κοινή συνέντευξη Τύπου συνεχίζεται με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στη συνέντευξη παρίσταται και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων