19/07/2021 19/07/2021 Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 12 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 44). Κατά τη συνέντευξη θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για επανεπιβολή ρυμοτόμησης απαλλοτρίωσης σε ακίνητα με φερόμενο ιδιοκτήτη την...
19 Ιουλίου, 2021 - 14:43

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Πέμπτη ο Δήμαρχος Βάρης

Διαδώστε:
Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Πέμπτη ο Δήμαρχος Βάρης

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 12 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 44).

Κατά τη συνέντευξη θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για επανεπιβολή ρυμοτόμησης απαλλοτρίωσης σε ακίνητα με φερόμενο ιδιοκτήτη την Εκκλησία της Ελλάδος σε οικοδομικά τετράγωνα στην Δ.Ε. Βουλιαγμένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων