12/02/2020 12/02/2020 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος και ο Μητροπολίτης πάσης Αμερική και Καναδά της Ρωσικής Εκκλησίας κ. Τύχων συναντήθηκαν στην έδρα της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής σε μια συνεχή προσπάθεια ενίσχυσης της σχέσης μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική (OCA). Οι δύο Ιεράρχες αποφάσισαν να ορίσουν την 31η Μαρτίου, ως την ημέρα κατά...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 9:06

Συνεργασία Αρχιεπ. Αμερικής με τον Μητρ. Τύχωνα

Διαδώστε:
Συνεργασία Αρχιεπ. Αμερικής με τον Μητρ. Τύχωνα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος και ο Μητροπολίτης πάσης Αμερική και Καναδά της Ρωσικής Εκκλησίας κ. Τύχων συναντήθηκαν στην έδρα της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής σε μια συνεχή προσπάθεια ενίσχυσης της σχέσης μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική (OCA).

Οι δύο Ιεράρχες αποφάσισαν να ορίσουν την 31η Μαρτίου, ως την ημέρα κατά την οποία θα διανείμουν φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα “Feed the Hungry” (Θρέψατε τους πεινώντες).

Συζήτησαν επίσης το προγραμματιζόμενο συλλείτουργο και δεσμεύθηκαν να ενθαρρύνουν την συνεργασία μεταξύ των Εφοριών των Θεολογικών Σχολών του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης και του Αγίου Βλαδιμήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων