05/07/2022 06/07/2022 Η συνεργασία στον τομέα του τουρισμού βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη με την κοινοβουλευτική ομάδα φιλίας Ελλάδας-Μολδαβίας, αποτελούμενη από τους βουλευτές κα. Larisa Novak (Πρόεδρο) και κο. Sergiu Lazarenko, παρουσία του επιτετραμμένου της Μολδαβίας στην Ελλάδα κου Sergiu Vremea. Από ελληνικής πλευράς, στην σύσκεψη συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της...
05 Ιουλίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 1:11

Συνεργασία Ελλάδας – Μολδαβίας στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού

Διαδώστε:
Συνεργασία Ελλάδας – Μολδαβίας στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού

Η συνεργασία στον τομέα του τουρισμού βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη με την κοινοβουλευτική ομάδα φιλίας Ελλάδας-Μολδαβίας, αποτελούμενη από τους βουλευτές κα. Larisa Novak (Πρόεδρο) και κο. Sergiu Lazarenko, παρουσία του επιτετραμμένου της Μολδαβίας στην Ελλάδα κου Sergiu Vremea.

Από ελληνικής πλευράς, στην σύσκεψη συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Ελλάδας-Μολδαβίας της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος οργάνωσε και την επίσκεψη των Μολδαβών βουλευτών.

Όπως αναφέρει η Υφυπουργός με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού, στην επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης με Τσισινάου αλλά και σε προγραμματισμό ανταλλαγής επισκέψεων φορέων του τουρισμού των δύο χωρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων