13/11/2020 13/11/2020 Συνάντηση του Γενικού Διευθυντού της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης,  Δρος Κωνσταντίνου Ζορμπά και συνεργατών του Ιδρύματος, με την κ. Ασπασία Λουπάκη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ισότητας των φύλων και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, στην Αίθουσα Πατρολογίας της ΟΑΚ. Ο κ. Ζορμπάς συζήτησε με την κ. Λουπάκη όλες τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας του Ιδρύματος με...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 18:26

Συνεργασία της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης με τις τοπικές αρχές

Διαδώστε:
Συνεργασία της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης με τις τοπικές αρχές

Συνάντηση του Γενικού Διευθυντού της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης,  Δρος Κωνσταντίνου Ζορμπά και συνεργατών του Ιδρύματος, με την κ. Ασπασία Λουπάκη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ισότητας των φύλων και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, στην Αίθουσα Πατρολογίας της ΟΑΚ.

Ο κ. Ζορμπάς συζήτησε με την κ. Λουπάκη όλες τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας του Ιδρύματος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στον εορτασμό για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων