27/08/2021 27/08/2021 Κόπηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου, η λεύκα της οποίας ο κορμός κατέπεσε στην πλατεία Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, έτρωγε μαζί με τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ σε εστιατόριο παραπλεύρως της πλατείας, γνωστό για το φρέσκο ψάρι του. Ο κορμός από τη λεύκα έπεσε κυριολεκτικά δίπλα τους,...
27 Αυγούστου, 2021 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 20:30

Συνεργεία του Δήμου έκοψαν το δέντρο που έπεσε στην Πλατεία Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Συνεργεία του Δήμου έκοψαν το δέντρο που έπεσε στην Πλατεία Μητροπόλεως

Κόπηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου, η λεύκα της οποίας ο κορμός κατέπεσε στην πλατεία Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, έτρωγε μαζί με τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ σε εστιατόριο παραπλεύρως της πλατείας, γνωστό για το φρέσκο ψάρι του.

Ο κορμός από τη λεύκα έπεσε κυριολεκτικά δίπλα τους, ενώ ένας εκ των σερβιτόρων τραυματίστηκε ελαφρά από την πτώση. Σήμερα, συνεργεία του Δήμου έκοψαν το εν λόγω δένδρο, ενώ κλάδεψαν και άλλα δύο…

Η πτώση του δέντρου τρόμαξε τη συνοδεία και των δύο Αμερικανών αξιωματούχων, που τέθηκαν σε συναγερμό, φοβούμενοι κάθε ενδεχόμενο. Βεβαίως, θορυβήθηκαν, επίσης, και το προσωπικό και οι υπόλοιποι πελάτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων