25/11/2020 25/11/2020 Με μια θερμότατη επιστολή ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συνεχάρη τον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος στη Θ’ Αναθεωρητική Βουλή, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, επ’ ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου με θέμα: «Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Χαμένη Ευκαιρία ή Νέο Ξεκίνημα;» των εκδόσεων Νομική Βιβλιοθήκη και του Ευρωπαϊκού...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2020 - 18:17

“Συνεχίστε το έργο για την ευημερία της φίλτατης Πατρίδας μας”

Διαδώστε:
“Συνεχίστε το έργο για την ευημερία της φίλτατης Πατρίδας μας”

Με μια θερμότατη επιστολή ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συνεχάρη τον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος στη Θ’ Αναθεωρητική Βουλή, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, επ’ ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου με θέμα: «Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Χαμένη Ευκαιρία ή Νέο Ξεκίνημα;» των εκδόσεων Νομική Βιβλιοθήκη και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Στυλιανίδη, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, γνωρίζει τον Βουλευτή Ροδόπης από τα χρόνια της γόνιμης συνεργασίας, που είχαν την περίοδο που ήταν δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη ή αργότερα στη Σχολή της Χάλκης και ο Θρακιώτης Πολιτικός ήταν Υφυπουργός Εξωτερικών ή Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, τον συνεχάρη «για τη σημαντική προσφορά του ως Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, στην οποία το σύγχρονο Ελληνικό Κράτος οφείλει την επικαιροποίησης νόμων για την εύρυθμη λειτουργία του. Ευχήθηκε στον ίδιο, την οικογένεια του και τους συνεργάτες του ευλογία και δύναμη του Θεού για υγεία και ευημερία, ώστε να συνεχίσει το εθνικό του έργο προς ευημερία και πρόοδο της φίλτατης Πατρίδας μας…»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων