13/12/2020 13/12/2020 Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά που διοργανώνει η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, που φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στο χαιρετισμό του για το μπαζάρ, αναφέρθηκε στις δράσεις της «Γαλιλαίας», αλλά και...
13 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2020 - 9:46

Συνεχίζεται η Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά που διοργανώνει η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, που φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στο χαιρετισμό του για το μπαζάρ, αναφέρθηκε στις δράσεις της «Γαλιλαίας», αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για προσφορά στις μέρες μας.

Η «Γαλιλαία», που έκλεισε 10 χρόνια ζωής το 2020, απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς με χρόνιες ή και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, ήδη από τη στιγμή της διάγνωσης, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου, θρησκείας, οικονομικής ή ασφαλιστικής κατάστασης.

Στο διάστημα λειτουργίας της έως το 2019 προσέφερε τις υπηρεσίες της σε 930 περίπου ογκολογικούς ασθενείς, στη βάση της Κατ’ Οίκον Φροντίδας (στο σπίτι τους) ή της Ημερήσιας Φροντίδας (Κέντρο Ημέρας). Επίσης, φιλοξένησε στον Ξενώνα 120 ασθενείς, κυρίως τελικού σταδίου. Στη φροντίδα της Μονάδας αυτή τη στιγμή βρίσκονται 145 ασθενείς, και στις τρεις υπηρεσίες συνολικά.

Δείτε περισσότερα εδώ για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων