05/03/2021 05/03/2021 Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν πιστοί, περνώντας από το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου επί της οδού Εγνατίας στην Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι βεβήλωσαν τον ιερό χώρο του παρεκκλησίου , όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ope.gr , γράφοντας με σπρέι συνθήματα, κάτω και πάνω από τις εικόνες του ναού. Δυστυχώς,...
05 Μαρτίου, 2021 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 16:05

Συνθήματα με σπρέι μέσα σε παρεκκλήσι στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Συνθήματα με σπρέι μέσα σε παρεκκλήσι στη Θεσσαλονίκη

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν πιστοί, περνώντας από το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου επί της οδού Εγνατίας στην Θεσσαλονίκη.

Άγνωστοι βεβήλωσαν τον ιερό χώρο του παρεκκλησίου , όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ope.gr , γράφοντας με σπρέι συνθήματα, κάτω και πάνω από τις εικόνες του ναού.

Δυστυχώς, το ζήτημα που έχει προκύψει με τον καταδικασμένο αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας στο νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται, φαίνεται να ξεφεύγει καθώς τέτοιου είδους ενέργειες μόνο δίκαιος αγώνας δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Την ίδια ώρα, καθημερινά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνονται πορείες για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, τι και αν βρισκόμαστε σε περίοδο πανδημίας και εγκλεισμού.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων