18/08/2020 18/08/2020 “Αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα ήταν σχεδόν αστείο. Η Κομισιόν, όπως ήταν λογικό, ήδη διέψευσε τον υπουργό Υγείας που το πρωί διαβεβαίωνε ότι η χώρα μας θα προμηθευτεί ένα εμβόλιο που ακόμα δεν υπάρχει”, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. “Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς από ό,τι φαίνεται δεν θα...
18 Αυγούστου, 2020 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 19:21

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση υπόσχεται «χάντρες και καθρεφτάκια»

Διαδώστε:
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση υπόσχεται «χάντρες και καθρεφτάκια»

“Αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα ήταν σχεδόν αστείο. Η Κομισιόν, όπως ήταν λογικό, ήδη διέψευσε τον υπουργό Υγείας που το πρωί διαβεβαίωνε ότι η χώρα μας θα προμηθευτεί ένα εμβόλιο που ακόμα δεν υπάρχει”, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. “Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι “η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπό την κατάρρευση του ανεπαρκούς σχεδίου της, υπόσχεται «χάντρες και καθρεφτάκια» αντί να παραδεχτεί το προφανές: ότι οδηγεί τη χώρα στην ύφεση και αφήνει την κοινωνία απροστάτευτη στην πανδημία”. “Ο φτηνός κυβερνητικός λαϊκισμός που παίζει με την αγωνία των πολιτών είναι και απαράδεκτος και επικίνδυνος”, καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Κικίλιας: «Τον Δεκέμβριο η πρώτη δόση εμβολίων στην Ελλάδα»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων