24/09/2021 24/09/2021 “Ο κυβερνητικός χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου σε τουρκική εκδήλωση, είναι τουλάχιστον παιδαριώδης”, σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. “Απαξιώνει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής, αλλά εκθέτει ταυτόχρονα και τον Έλληνα Πρωθυπουργό, που για άλλη μια φορά εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 17:09

ΣΥΡΙΖΑ: «Παιδαριώδης» ο χειρισμός με τον Αρχεπίσκοπο Αμερικής

Διαδώστε:
ΣΥΡΙΖΑ: «Παιδαριώδης» ο χειρισμός με τον Αρχεπίσκοπο Αμερικής

“Ο κυβερνητικός χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου σε τουρκική εκδήλωση, είναι τουλάχιστον παιδαριώδης”, σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Απαξιώνει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής, αλλά εκθέτει ταυτόχρονα και τον Έλληνα Πρωθυπουργό, που για άλλη μια φορά εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δυο ώρες στάση σε σχέση με την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ανάλογα με το ποια τάση στο εσωτερικό της ΝΔ ασκεί τις μεγαλύτερες πιέσεις”, υπογραμμίζει και καταλήγει: “Καλό είναι ο κος Μητσοτάκης να καταλάβει ότι η παρουσία και οι συναντήσεις του σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να υπόκεινται σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εσωκομματικών ισορροπιών”.

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων