26/01/2020 26/01/2020 Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας και Βούλας κ. Αντωνίου, ο οποίος ευγενώς συνηύχετο εντός του ιερού Βήματος, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας και τέλεσε ετήσιο Μνημόσυνο φιλογενούς Μυκονίου, τις αρετές του οποίου ως άριστου οικογενειάρχου και εκλεκτού μέλους της κοινωνίας της Μυκόνου...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 16:59

Σύρου Δωρόθεος και Αντώνιος Γλυφάδας στη Βούλα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Σύρου Δωρόθεος και Αντώνιος Γλυφάδας στη Βούλα (ΦΩΤΟ)

Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας και Βούλας κ. Αντωνίου, ο οποίος ευγενώς συνηύχετο εντός του ιερού Βήματος, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας και τέλεσε ετήσιο Μνημόσυνο φιλογενούς Μυκονίου, τις αρετές του οποίου ως άριστου οικογενειάρχου και εκλεκτού μέλους της κοινωνίας της Μυκόνου εξεθείασε και υπέρ αναπαύσεως του οποίου κάλεσε τους παραστάντες να προσεύχονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων