06/02/2022 06/02/2022 Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/2) στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 9:30 με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη έχει κινητοποιήσει...
06 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:55

Σύσκεψη τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό για τη βία στον αθλητισμό – Τι δήλωσε ο Μ. Σχοινάς

Διαδώστε:
Σύσκεψη τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό για τη βία στον αθλητισμό – Τι δήλωσε ο Μ. Σχοινάς

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/2) στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 9:30 με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη έχει κινητοποιήσει τις Αρχές και την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες.

Μ. Σχοινάς: “Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δεν θα μας λυγίσουν”

«Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν», είναι το μήνυμα που έστειλε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και άφησε στη μνήμη του ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.

Αμέσως μετά σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κύριος Σχοινάς έγραψε: «Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη μνήμη του Άλκη σήμερα στο Χαριλάου. Οι πολλοί που αγαπάμε και υπηρετούμε τον αθλητισμό είμαστε πιο δυνατοί.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων