10/04/2020 10/04/2020 Αναφερόμενος στο Πάσχα, σε συνδυασμό με την κρίση και την καραντίνα λόγω κορονοϊού, ο υπουργός Εσωτερικών επισήμανε: «Μένουμε σπίτι γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε. Κάναμε τόση προσπάθεια όλοι μας, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στις μέρες που έρχονται: «Το Πάσχα ο...
10 Απριλίου, 2020 - 12:19

Τ. Θεοδωρικάκος: Περιμένουμε την Ανάσταση πιο πολύ από ποτέ

Διαδώστε:
Τ. Θεοδωρικάκος: Περιμένουμε την Ανάσταση πιο πολύ από ποτέ

Αναφερόμενος στο Πάσχα, σε συνδυασμό με την κρίση και την καραντίνα λόγω κορονοϊού, ο υπουργός Εσωτερικών επισήμανε: «Μένουμε σπίτι γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορούμε να κάνουμε. Κάναμε τόση προσπάθεια όλοι μας, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στις μέρες που έρχονται:

«Το Πάσχα ο καθένας μόνος του, με την οικογένειά του, στο σπίτι του. Πειθαρχημένα, με αλληλεγγύη θα εφαρμόσουμε τα μέτρα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Ανήκω κι εγώ σε αυτόν τον λαό που έχει πανίσχυρη χριστιανική πίστη. Μας λείπουν οι πατροπαράδοτες συνήθειες του Πάσχα. Μας λείπει η δυνατότητα να είμαστε στην εκκλησία. Όμως, πρέπει να το κάνουμε. Και αυτό το γνωρίζει και η Εκκλησία, που έχει τηρήσει υπεύθυνη στάση. Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε. Μπορεί να μη πάμε στην εκκλησία, αλλά η πίστη μας είναι ισχυρή και ακλόνητη. Εκφράζεται με ατομικό τρόπο από τον καθένα και περιμένουμε την Ανάσταση πιο πολύ από ποτέ».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων