19/02/2023 19/02/2023 Σήμερα το πρωί στις 11:00 θα διεξαχθεί στο Τατόι το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο από την οικογένειά του, ενώ θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια του τάφου. Το τρισάγιο θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τα μέτρα που έχουν ληφθεί να είναι δρακόντεια, καθώς απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα πλην της οικογενείας. Χθες Σάββατο...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 10:47

τ.βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι το τρισάγιο και τα αποκαλυπτήρια του τάφου του

Διαδώστε:
τ.βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο Τατόι το τρισάγιο και τα αποκαλυπτήρια του τάφου του

Σήμερα το πρωί στις 11:00 θα διεξαχθεί στο Τατόι το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο από την οικογένειά του, ενώ θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια του τάφου.

Το τρισάγιο θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τα μέτρα που έχουν ληφθεί να είναι δρακόντεια, καθώς απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα πλην της οικογενείας.

Χθες Σάββατο πραγματοποιήθηκε, παρουσία 250 καλεσμένων, επιμνημόσυνη δέηση στην Μητρόπολη Αθηνών για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος.

Το μνημόσυνο τελέσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Λίγο μετά τις 11:00 έφτασε στην Μητρόπολη όλη η οικογένεια του τέως βασιλιά, ενώ νωρίτερα είχαν καταφτάσει οι επίσημοι καλεσμένοι.

Στη Μητρόπολη Αθηνών παραβρέθηκαν η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η Φάνη Πάλη Πετραλιά, η Νότης Μηταράκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Μάκης Βορίδης και ο Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

 

Μετά του μνημοσύνου  ακολούθησε καφές, σε συνδυασμό με ελαφρύ γεύμα, στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων