19/05/2021 19/05/2021 Έλαβε χώρα η Εκδήλωση μνήμης για τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Μνημείο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Ν. Φιλαδέλφεια. Αρχικά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος , Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Ηλιάκη, ενώ ακολούθησαν Ομιλίες του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου, του Δημάρχου...
19 Μαΐου, 2021 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 17:32

Τα 102 χρόνια στο Μνημείο Αλησμόνητων Πατρίδων στη Ν. Φιλαδέλφεια

Διαδώστε:
Τα 102 χρόνια στο Μνημείο Αλησμόνητων Πατρίδων στη Ν. Φιλαδέλφεια

Έλαβε χώρα η Εκδήλωση μνήμης για τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Μνημείο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Αρχικά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος , Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Ηλιάκη, ενώ ακολούθησαν Ομιλίες του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου, του Δημάρχου κ. Γιάννη Βούρου και Εκπροσώπου του Συνδέσμου Ποντίων Ν. Φιλαδέλφειας και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων