22/10/2019 23/10/2019 Με δάκρυα στα μάτια και φωνή που “έσπαγε” από συγκίνηση αποχαιρέτησε τους Αγιορείτες Πατέρες έπειτα από την τετραήμερη παραμονή και την ιστορική επίσκεψή του στην Αθωνική Πολιτεία ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ευχαριστήρια ομιλία απηύθυνε ο Πρωτεπιστάτης Γερ. Συμεών Διονυσιάτης με την οποία ευχήθηκε «καλό κατευόδιο» στον Παναγιώτατο. Από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 1:07

Τα δάκρυα του Οικ. Πατριάρχη κατά τον αποχαιρετισμό- βίντεο

Διαδώστε:
Τα δάκρυα του Οικ. Πατριάρχη κατά τον αποχαιρετισμό- βίντεο

Με δάκρυα στα μάτια και φωνή που “έσπαγε” από συγκίνηση αποχαιρέτησε τους Αγιορείτες Πατέρες έπειτα από την τετραήμερη παραμονή και την ιστορική επίσκεψή του στην Αθωνική Πολιτεία ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ευχαριστήρια ομιλία απηύθυνε ο Πρωτεπιστάτης Γερ. Συμεών Διονυσιάτης με την οποία ευχήθηκε «καλό κατευόδιο» στον Παναγιώτατο.

Από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε, μεταξύ άλλων, με έκδηλη συγκίνηση και έντονη συναισθηματική φόρτιση, “Αγιορείτες πατέρες, ο Πατριάρχης σας, σας αγαπά πολύ, καλή αντάμωση αδελφοί και τέκνα”. Σύσσωμοι οι Αγιορείτες Πατέρες τον αποχαιρετούν σε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο που δεν αποτυπώνεται εύκολα με λόγια.

Δείτε το ιδιαιτέρως συγκινητικό βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων