11/11/2020 11/11/2020 Τα Καλντερίμια της ΟΑΚ –με μεγάλο μεράκι  από το 1996 μέχρι και σήμερα– κατασκευάζουν φοιτητές από τη Γερμανία, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, από τις σχολές του Oppenheim (Επαγγελματική Σχολή), Koblenz (Επαγγελματική Σχολή Τοπίου) και Bitburg (Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Σχολή του Ερυθρού Σταυρού). Τώρα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ψηφιακά σε αυτά μέσα από την...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2020 - 18:52

Τα Καλντερίμια της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης

Διαδώστε:
Τα Καλντερίμια της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης

Τα Καλντερίμια της ΟΑΚ –με μεγάλο μεράκι  από το 1996 μέχρι και σήμερα– κατασκευάζουν φοιτητές από τη Γερμανία, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, από τις σχολές του Oppenheim (Επαγγελματική Σχολή), Koblenz (Επαγγελματική Σχολή Τοπίου) και Bitburg (Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Σχολή του Ερυθρού Σταυρού).

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ψηφιακά σε αυτά μέσα από την πλατφόρμα του YouTube και συγκεκριμένα στο διαδικτυακό κανάλι του Michael Hemmes, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας αυτής. Εκεί, θα ενημερωθείτε παράλληλα και για τις εξορμήσεις των φοιτητών στη Δυτική Κρήτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων