27/10/2022 27/10/2022 Στην τελετή ορκωμοσίας 60 νέων αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη παρέστη σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους απένειμε τα ξίφη. Στις εγκαταστάσεις της Σχολής την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο διοικητής της Σχολής υποστράτηγος Γεώργιος Βακλατζής. Στους 60 νέους αξιωματικούς που ορκίστηκαν, οι...
27 Οκτωβρίου, 2022 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2022 - 21:23

Τα ξίφη σε 60 νέους αξιωματικούς της ΣΣΑΣ απένειμε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Τα ξίφη σε 60 νέους αξιωματικούς της ΣΣΑΣ απένειμε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην τελετή ορκωμοσίας 60 νέων αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη παρέστη σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους απένειμε τα ξίφη.

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο διοικητής της Σχολής υποστράτηγος Γεώργιος Βακλατζής.

Στους 60 νέους αξιωματικούς που ορκίστηκαν, οι 54 είναι Έλληνες και οι 6 από την Ιορδανία, οι 33 είναι άνδρες και οι 27 γυναίκες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΤ

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων