30/04/2021 30/04/2021 Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού. Μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός». Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία άλλη παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος...
30 Απριλίου, 2021 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2021 - 16:59

Τα οπτικοποιημένα τραγούδια του άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος»

Διαδώστε:
Τα οπτικοποιημένα τραγούδια του άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού. Μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».

Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία άλλη παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», το ντοκιμαντέρ/ταινία «Άθως – Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», του οποίου τη μουσική έγραψε ο συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης. Ο δε συνθέτης εμπνεύστηκε στη συνέχεια για να γράψει τη μουσική για έναν δίσκο που θα τον αφιέρωνε στον Άγιο Ιωσήφ. Το μουσικό αυτό έργο προβάλλει τη θεανθρώπινη φύση του Χριστού και το ρόλο της στην ανθρωπότητα. Αφιερώθηκε στον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή (1897-1959) που πρόσφατα κατετάγη στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, γιατί είχε παράλληλο βίο Χριστού.

Διαβάστε περισσότερα και βρείτε το άλμπουμ πατώντας εδώ!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων