05/09/2019 05/09/2019 “Τα πάθη κι ο αγώνας εναντίον τους” είναι το φετινό θέμα του εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιείται στην Ιερά Μονή Σρετένσκι στη Ρωσία. Η πρώτη συνάντηση με θέμα “Πως γεννιούνται τα πάθη στον άνθρωπο” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου,  στις 19:00. Περαιτέρω συναντήσεις θα αφιερωθούν στην εξέταση των ατομικών παθών (λαιμαργία, πορνεία, αγάπη του χρήματος,...
05 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:01

“Τα πάθη κι ο αγώνας εναντίον τους”

Διαδώστε:
“Τα πάθη κι ο αγώνας εναντίον τους”

“Τα πάθη κι ο αγώνας εναντίον τους” είναι το φετινό θέμα του εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιείται στην Ιερά Μονή Σρετένσκι στη Ρωσία.
Η πρώτη συνάντηση με θέμα “Πως γεννιούνται τα πάθη στον άνθρωπο” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου,  στις 19:00.

Περαιτέρω συναντήσεις θα αφιερωθούν στην εξέταση των ατομικών παθών (λαιμαργία, πορνεία, αγάπη του χρήματος, απελπισία, θλίψη, θυμός, ματαιοδοξία, υπερηφάνεια κλπ.).

Στις διαλέξεις θα δοθεί ο ορισμός των παθών, θα εξετασθούν τα αίτια τους, η εξέλιξή τους και η καταστροφική επίδραση που έχουν στην ψυχή ενός ατόμου, καθώς και η αλληλεπίδραση διαφορετικών παθών μεταξύ τους, αλλά και οι αρετές και οι πνευματικές δεξιότητες που θεραπεύουν κάθε πάθος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων