15/02/2019 15/02/2019 Με γοργά βήματα προχωρά η υλοποίηση της συμφωνίας που υπεγράφη προ ημερών μεταξύ των Δήμων Κορίνθου και Καβάλας με στόχο την Προώθηση Προσκυνηματικού Τουρισμού «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου». Όπως τόνισε τόσο ο δήμαρχος Κορίνθου, Αλέξανδρος Πνευματικός αλλά και η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» περνούν από όλα τα μέρη που...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2019 - 14:37

Tα βήματα του «Αποστόλου Παύλου» ενώνουν Καβάλα και Κόρινθο

Διαδώστε:
Tα βήματα του «Αποστόλου Παύλου» ενώνουν Καβάλα και Κόρινθο

Με γοργά βήματα προχωρά η υλοποίηση της συμφωνίας που υπεγράφη προ ημερών μεταξύ των Δήμων Κορίνθου και Καβάλας με στόχο την Προώθηση Προσκυνηματικού Τουρισμού «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Όπως τόνισε τόσο ο δήμαρχος Κορίνθου, Αλέξανδρος Πνευματικός αλλά και η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» περνούν από όλα τα μέρη που δίδαξε ο Απόστολος και αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό προσκυνήματος και περιήγησης σε μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.

Στους στόχους συνεργασίας είναι η δημιουργία δικτύου περιοχών από τις οποίες πέρασε ο Απόστολος Παύλος. Όχημα για την προώθηση Προσκυνηματικού Τουρισμού, είναι η δημιουργία ταξιδιών εξοικείωσης, σε συγκεκριμένους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού κλπ, η υλοποίηση από κοινού προωθητικού υλικού που θα χρησιμοποιείται σε παρουσιάσεις, εκθέσεις, αλλά και κοινές Δράσεις εμπλουτισμού του δικτύου πόλεων-σταθμών στην πορεία του Απ. Παύλου στον ελληνικό και όχι μόνο χώρο.

Οι δύο σημαντικότεροι σταθμοί σε αυτή την πορεία του Απ. Παύλου στον ελλαδικό χώρο είναι η Καβάλα και η ευρύτερη περιοχή (Φίλιπποι), που αποτελεί τον πρώτο κύριο σταθμό στο έργο διάδοσης του Χριστιανισμού και η Κόρινθος ως ο τελευταίος σημαντικός σταθμός του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων