21/12/2019 21/12/2019 Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν μαθητές και μαθήτριες του εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης στο διοικητικό προσωπικό και τους οικότροφους του Ιδρύματος Ανοιχτής φροντίδας «Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης. Τους μαθητές συνόδευσε ο καθηγητής της Μουσικής του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Λυκείου κ. Ιωάννης Κατσούλης. Τα παιδιά έτυχαν θερμής υποδοχής από το προσωπικό του ιδρύματος και τους ανθρώπους...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:37

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Ι.Μ.Ξάνθης

Διαδώστε:
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Ι.Μ.Ξάνθης

Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν μαθητές και μαθήτριες του εκκλησιαστικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης στο διοικητικό προσωπικό και τους οικότροφους του Ιδρύματος Ανοιχτής φροντίδας «Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης.

Τους μαθητές συνόδευσε ο καθηγητής της Μουσικής του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Λυκείου κ. Ιωάννης Κατσούλης.
Τα παιδιά έτυχαν θερμής υποδοχής από το προσωπικό του ιδρύματος και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που διαμένουν στο ίδρυμα και αμέσως μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα κεράστηκαν παραδοσιακά γλυκά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων