07/05/2020 07/05/2020 Μετά από αρκετούς μήνες εντατικών εργασιών ανοικοδόμησης, ο Ιερός Ναός των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Λουκά του Ιατρού στο χωριό Μασέγκε της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, ολοκληρώθηκε. Οι κάτοικοι του χωριού αυτού, πρώην Λουθηρανοί, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ασπάστηκαν την Ορθοδοξία χαίρονται ιδιαιτέρως, διότι απέκτησαν τον δικό τους Ιερό Ναό. Οι...
07 Μαΐου, 2020 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 18:33

Οι Άγιοι Παΐσιος και Λουκάς ο Ιατρός στα υψίπεδα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Οι Άγιοι Παΐσιος και Λουκάς ο Ιατρός στα υψίπεδα της Τανζανίας

Μετά από αρκετούς μήνες εντατικών εργασιών ανοικοδόμησης, ο Ιερός Ναός των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Λουκά του Ιατρού στο χωριό Μασέγκε της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, ολοκληρώθηκε. Οι κάτοικοι του χωριού αυτού, πρώην Λουθηρανοί, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ασπάστηκαν την Ορθοδοξία χαίρονται ιδιαιτέρως, διότι απέκτησαν τον δικό τους Ιερό Ναό.

Οι Άγιοι Παΐσιος και Λούκας ας ευλογούν και να σκέπουν το χωριό Μασέγκε και να ενισχύουν τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο, ο οποίος καθημερινά αγωνίζεται για τη διάδοση του Ευαγγελίου του Χριστού εν μέσω πειρασμών και δυσκολιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων