18/02/2023 18/02/2023 Τελείται στην Μητρόπολη Αθηνών το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Λίγο μετά τις 11:00 έφτασε στην Μητρόπολη όλη οι οικογένεια του τέως, ενώ νωρίτερα είχαν καταφτάσει οι επίσημοι καλεσμένοι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι είναι από τον κύκλο της οικογενείας του Τέως και όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην κηδεία του. Στη Μητρόπολη Αθηνών...
18 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2023 - 11:33

Τελείται το μνημόσυνο του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου στην Μητρόπολη – Κλειστή η Μητροπόλεως 

Διαδώστε:
Τελείται το μνημόσυνο του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου στην Μητρόπολη – Κλειστή η Μητροπόλεως 

Τελείται στην Μητρόπολη Αθηνών το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λίγο μετά τις 11:00 έφτασε στην Μητρόπολη όλη οι οικογένεια του τέως, ενώ νωρίτερα είχαν καταφτάσει οι επίσημοι καλεσμένοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι είναι από τον κύκλο της οικογενείας του Τέως και όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην κηδεία του. Στη Μητρόπολη Αθηνών έχουν ήδη φτάσει η αδελφή του, επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, η Φάνη Πάλη Πετραλιά, η Νότης Μηταράκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Μάκης Βορίδης και ο Αλέξανδρος Παπαδόγγονας.

Λίγος κόσμος βρίσκεται στα πέριξ της Μητρόπολης, ενώ η τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από τον ναό.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για το μνημόσυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων