15/04/2023 15/04/2023 Για τα Ιεροσόλυμα αναχώρησε πριν λίγη ώρα η Ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στην τελετή του Αγίου Φωτός σήμερα το μεσημέρι. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κατσανιώτης δημοσίευσε φωτογραφίες λίγοπριν την αναχώρηση καθώς και από το εσωτερικό του αεροπλάνου. “Αποστολή στα...
15 Απριλίου, 2023 - 9:59

Τελετή Αγίου Φωτός: Αναχώρησε για τα Ιεροσόλυμα η Ελληνική αποστολή

Διαδώστε:
Τελετή Αγίου Φωτός: Αναχώρησε για τα Ιεροσόλυμα η Ελληνική αποστολή

Για τα Ιεροσόλυμα αναχώρησε πριν λίγη ώρα η Ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στην τελετή του Αγίου Φωτός σήμερα το μεσημέρι. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κατσανιώτης δημοσίευσε φωτογραφίες λίγοπριν την αναχώρηση καθώς και από το εσωτερικό του αεροπλάνου. “Αποστολή στα Ιεροσόλυμα & τον Ναό της Αναστάσεως. Με τη βοήθεια του Θεού σε λίγες ώρες το Άγιο Φως θα βρίσκεται στην πατρίδα μας. Καλή Ανάσταση, Ελλάδα!”, έγραψε.

Ο κ. Κατσανιώτης θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει, επίσης, συνάντηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Το απόγευμα το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει και στην Ελλάδα, με ειδική πτήση της Aegean, χωρίς να επιβαρυνθεί το ελληνικό δημόσιο.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελλάδα σήμερα το Άγιο Φως – Η ελληνική αποστολή στον Ναό της Αναστάσεως

Ο Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος στο ope.gr για τη μετάβαση στα Ιεροσόλυμα και την τελετή του Αγίου Φωτός

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων