22/07/2020 22/07/2020 Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Επιστημών Οικονομικών και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου αναγορεύθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ την όλη εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά την ανάγνωση...
22 Ιουλίου, 2020 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 15:21

Αναγόρευση Μητρ. Μεσογαίας σε Επ. Διδάκτορα του Παντείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αναγόρευση Μητρ. Μεσογαίας σε Επ. Διδάκτορα του Παντείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Επιστημών Οικονομικών και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου αναγορεύθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ την όλη εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά την ανάγνωση του ψηφίσματος και την περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο και το επιτηβέννιο του Ιδρύματος ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιωτάτου με θέμα: «Μένουμε Άνθρωποι – Γινόμαστε Άνθρωποι».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων