07/07/2022 07/07/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας στην Σχολή Ικάρων και απένειμε τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην τελετή παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. Σε μήνυμά του στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος έγραψε: “61 νέοι Ανθυποσμηναγοί της Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν σήμερα...
07 Ιουλίου, 2022 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 16:27

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας

Διαδώστε:
Τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας στην Σχολή Ικάρων και απένειμε τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην τελετή παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Σε μήνυμά του στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος έγραψε: “61 νέοι Ανθυποσμηναγοί της Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έδωσαν σήμερα τον Ιερό Όρκο προς την Πατρίδα και παρέλαβαν τα Ξίφη τους από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Νίκου Χαρδαλιά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας! Οι Ουρανοί σας περιμένουν για να τους κάνετε δικούς σας!”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων