19/03/2023 19/03/2023 Κλιμάκιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” έψαλλε, έπειτα από πρόσκληση του απερχόμενου διοικητή της σχολής Υποστράτηγου Σαράντη Τυλιγαδά, στην τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοικήσεως της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων. Την Δοξολογία τέλεσαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο. Την...
19 Μαρτίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2023 - 15:38

Τελετή παράδοσης – παραλαβής στη ΣΜΥ Τρικάλων

Διαδώστε:
Τελετή παράδοσης – παραλαβής στη ΣΜΥ Τρικάλων

Κλιμάκιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” έψαλλε, έπειτα από πρόσκληση του απερχόμενου διοικητή της σχολής Υποστράτηγου Σαράντη Τυλιγαδά, στην τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοικήσεως της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

Την Δοξολογία τέλεσαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Την διοίκηση της ΣΜΥ αναλαμβάνει από σήμερα ο Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, που υπηρετούσε μέχρι τώρα ως Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο.
Στην τελετή παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου κ.α.
  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων