11/04/2021 11/04/2021 Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 11/4/2021, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Καραϊβάζ στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο Δράμας, απ’ όπου καταγόταν ο δημοσιογράφος. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.  Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, η αδερφή του, που ήλθε εσπευσμένα από τη Γερμανία και ο 20χρονος γιος του...
11 Απριλίου, 2021 - 22:06

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ

Διαδώστε:
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 11/4/2021, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Καραϊβάζ στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο Δράμας, απ’ όπου καταγόταν ο δημοσιογράφος. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος. 

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, η αδερφή του, που ήλθε εσπευσμένα από τη Γερμανία και ο 20χρονος γιος του Δημήτρης, που συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του, περιγράφοντας τον πατέρα του ως έναν μεγαλόψυχο άνθρωπο: «Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, την ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του, αν μπορούσε».

Πριν οδηγηθεί στο νεκροταφείο η σορός του δημοσιογράφου, ο γιος του έβαλε να ακουστεί το γνωστό ζεϊμπέκικο «Το Βουνό», συγκινώντας τους αγαπημένους του ανθρώπους.

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ, αγάπη μου, να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή του δημοσιογράφου συντετριμμένη…

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων