26/06/2021 26/06/2021 Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο αρχηγός του Ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ότι σταματά το μπάσκετ, όπως μεταδίδει το σύνολο των μέσων ενημέρωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η οικογένεια Σπανούλη δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη της αγάπη για τον...
26 Ιουνίου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2021 - 19:12

Τέλος στην καριέρα του αλλά όχι στη ζωή της Πίστης

Διαδώστε:
Τέλος στην καριέρα του αλλά όχι στη ζωή της Πίστης

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο αρχηγός του Ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ότι σταματά το μπάσκετ, όπως μεταδίδει το σύνολο των μέσων ενημέρωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η οικογένεια Σπανούλη δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη της αγάπη για τον Θεό και τη βαθιά της πίστη:

«Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Έλληνας διεθνής και ομολογούσε, ότι, κάθε φορά πριν βγει στο παρκέ, προσεύχεται. «Προέρχομαι από θρήσκα οικογένεια. Παίρνω δύναμη και έμπνευση από την προσευχή και είμαι ευλογημένος που μπορώ και παίζω μπάσκετ».

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων