08/05/2020 08/05/2020 Αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση των πολιτών από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Με τα νέα δεδομένα, πλέον, η καθημερινή ενημέρωση θα γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και όποτε κριθεί φυσικά απαραίτητο, λόγω έκτακτων καταστάσεων. Επισημαίνεται ότι η...
08 Μαΐου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2020 - 12:08

Τέλος στην καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Τέλος στην καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση των πολιτών από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Με τα νέα δεδομένα, πλέον, η καθημερινή ενημέρωση θα γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και όποτε κριθεί φυσικά απαραίτητο, λόγω έκτακτων καταστάσεων. Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιείται και γραπτώς, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα κατά τις Κυριακές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο χρονικό διάστημα θα βλέπουμε τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά πιθανότατα τρεις φορές μέρες τη βδομάδα -και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Η Κυριακή επιλέχθηκε ως μέρα επειδή πολλά μέτρα αίρονται τις Δευτέρες, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να υπάρχει ανάγκη διευκρινίσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων