04/07/2020 04/07/2020 Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τμήμα του Τιμίου Σταυρού, προερχόμενο από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το οποίο εκτέθηκε σε προσκύνημα στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης εντός του Στρατοπέδου «Παπάγου». Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο π. Δημήτριος Λουπασάκης ενώπιον ολιγομελούς τμήματος αποδόσεως τιμών. Στην υποδοχή συμμετείχαν επίσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης...
04 Ιουλίου, 2020 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 13:35

Τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού υποδέχτηκαν στο Πεντάγωνο

Διαδώστε:
Τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού υποδέχτηκαν στο Πεντάγωνο

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τμήμα του Τιμίου Σταυρού, προερχόμενο από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το οποίο εκτέθηκε σε προσκύνημα στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης εντός του Στρατοπέδου «Παπάγου».

Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο π. Δημήτριος Λουπασάκης ενώπιον ολιγομελούς τμήματος αποδόσεως τιμών. Στην υποδοχή συμμετείχαν επίσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.

Ακολούθησε προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού από το Στρατιωτικό και το Πολιτικό Προσωπικό που υπηρετεί στο Υπουργείο και στα Γενικά Επιτελεία συμφώνως προς τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό και τη διάδοση του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19” και την αποφυγή του συνωστισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων