27/03/2019 27/03/2019 Από βράχο περίπου 360 τόνων απειλείται το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο, όπως αναφέρει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που παραθέτει φωτογραφία με τον βράχο να κρέμεται ουσιαστικά πάνω από τη μονή, ο κίνδυνος αποκόλλησης του βράχου είναι ορατός. Μάλιστα, οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ λένε ότι άμεσα θα γίνουν έργα ώστε να...
27 Μαρτίου, 2019 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2019 - 18:39

Τεράστιος βράχος απειλεί τη Μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο

Διαδώστε:
Τεράστιος βράχος απειλεί τη Μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο

Από βράχο περίπου 360 τόνων απειλείται το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο, όπως αναφέρει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που παραθέτει φωτογραφία με τον βράχο να κρέμεται ουσιαστικά πάνω από τη μονή, ο κίνδυνος αποκόλλησης του βράχου είναι ορατός. Μάλιστα, οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ λένε ότι άμεσα θα γίνουν έργα ώστε να αποφευχθεί η αποκόλληση, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως δεν θα είναι εφικτό να ανοίξει ως μουσείο στις 18 Μαΐου, όπως είχε ανακοινωθεί πρόσφατα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων