23/11/2019 23/11/2019 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αρκετών Αρχιερέων, Ακαδημαϊκών, κλήρου και λαού από την Πελοπόννησο και την Αττική πραγματοποιήθηκε, κατά την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, η τελετή αναγόρευσης του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εκ μέρους...
23 Νοεμβρίου, 2019 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2019 - 20:51

Μητροπολίτες μιλούν για τον Σεβασμιώτατο Σπάρτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτες μιλούν για τον Σεβασμιώτατο Σπάρτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αρκετών Αρχιερέων, Ακαδημαϊκών, κλήρου και λαού από την Πελοπόννησο και την Αττική πραγματοποιήθηκε, κατά την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, η τελετή αναγόρευσης του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Εκ μέρους της Πολιτειακής ηγεσίας το παρών έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Γιώργος Καλαντζής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΡΙΔΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ:

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”:

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – «Η τιμητική διάκριση ανήκει στη Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων