22/06/2020 22/06/2020 Συνεχίζεται η ομολογία πίστεως από τους ανθρώπους της τέχνης. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι ο φημισμένος ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα” και δήλωσε την ισχυρή πίστη που έχει με το Θεό. “Ο καλύτερος μου φίλος και συνοδοιπόρος σε όλη μου τη ζωή είναι ο...
22 Ιουνίου, 2020 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2020 - 15:47

Θ. Βισκαδουράκης: “Ο Θεός είναι ο καλύτερός μου φίλος”

Διαδώστε:
Θ. Βισκαδουράκης: “Ο Θεός είναι ο καλύτερός μου φίλος”

Συνεχίζεται η ομολογία πίστεως από τους ανθρώπους της τέχνης. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι ο φημισμένος ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα” και δήλωσε την ισχυρή πίστη που έχει με το Θεό.

“Ο καλύτερος μου φίλος και συνοδοιπόρος σε όλη μου τη ζωή είναι ο Θεός” δήλωσε ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο του και τόνισε “Ακόμα και ο γιος μου ξέρει τι σημαίνει Θεία Κοινωνία. Μου λέει μπαμπά θα μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Χριστού, το ξέρει και είναι τριών χρονών, ξέρει και όταν φτάσει στον παπά για τη Θεία Κοινωνία λέει το όνομά του: Ιερώνυμος”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στη συνέχεια της συνέντευξης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο και για τη στήριξη που είχε από τον Θεό σε όλη την πορεία της ζωής του. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων