14/04/2022 15/04/2022 Στην εγγραφή του Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη στις Αγιολογικές Δέλτους της Ορθοδόξου Εκκλησίας προχώρησε ομόφωνα η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022. Με αφορμή την σημαντική αυτή αναγγελία, το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» παραθέτει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Μοναχού Σίμωνος «Πατήρ Ευμένιος, ο ποιμήν ο καλός και θαυματουργός» σχετικά με...
14 Απριλίου, 2022 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 2:08

Θαύμα του Γέροντα Ευμενίου Σαριδάκη – Τι βίωσε γνωστός τραγουδιστής

Διαδώστε:
Θαύμα του Γέροντα Ευμενίου Σαριδάκη – Τι βίωσε γνωστός τραγουδιστής

Στην εγγραφή του Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη στις Αγιολογικές Δέλτους της Ορθοδόξου Εκκλησίας προχώρησε ομόφωνα η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022.

Με αφορμή την σημαντική αυτή αναγγελία, το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» παραθέτει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Μοναχού Σίμωνος «Πατήρ Ευμένιος, ο ποιμήν ο καλός και θαυματουργός» σχετικά με θαύμα του νέου Αγίου που βίωσε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας.

 

Σε εκπομπή, που παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, παρευρισκόταν και ο τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας. Το θέμα της εκπομπής ήταν για τα θαύματα και ο τραγουδιστής διηγήθηκε μια προσωπική εμπειρία που είχε.

Βρισκόταν στον Ευαγγελισμό, για να επισκεφθή κάποιον γνωστό του. Περνώντας από τα δωμάτια, είχε δει τον πατέρα Ευμένιο [Ιερομόναχος, π. Ευμένιος Σαριδάκης (1931-1999)].

Όπως ήταν στον διάδρομο και μιλούσε, σε ένα δωμάτιο πιο πέρα γινόταν αναταραχή, ο κόσμος έκλαιγε. Πήγε και ρώτησε, τι συμβαίνει. Ήταν ένα κορίτσι που το περιμένανε.

Οι γιατροί έλεγαν, πως δεν έχει ζωή, μέχρι το πρωί θα έχη τελειώσει.

Ο τραγουδιστής τους λυπήθηκε και τους είπε ότι σ’ ένα δωμάτιο ασθενής ήταν ένας ιερεύς, να τον φωνάξουν, να διαβάση κάτι στο παιδάκι.

Ήρθε ο Παππούλης και τους έλεγε:
– Μην κλαίτε. Καλά είναι.
Τους έβγαλε όλους έξω και έκανε προσευχή. Το παιδί συνήλθε και ζήτησε να φάη.
– Αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μου, είπε ο τραγουδιστής.
Μετά από αυτό το γεγονός, οι δημοσιογράφοι πήγαν στο Λοιμώδων και βρήκαν τον πατέρα Ευμένιο [ήταν εφημέριος εκεί], ο οποίος, όμως, δεν ανέφερε τίποτε για το γεγονός αυτό στην συνέντευξη.

Ανέφερε μόνο ένα δικό του περιστατικό, πως είχε πρόβλημα στο πόδι και η Παναγία τον έκανε καλά.

 

Πηγή: pemptousia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων