20/08/2019 20/08/2019 «Μέσα από τα αποκαΐδια που είδαμε σήμερα μάτωσε η ψυχή μας, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ξεπροβάλλει ένα πανέμορφο μοναστήρι, η Μονή Μακρυμάλλη στην οποία σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία και πήραμε την ευλογία της Παναγίας και του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, και, αφού πήραμε και την ευλογία του Ηγουμένου...
20 Αυγούστου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2019 - 16:31

Θεία Λειτουργία στη Μονή που σώθηκε από τη φωτιά

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη Μονή που σώθηκε από τη φωτιά

«Μέσα από τα αποκαΐδια που είδαμε σήμερα μάτωσε η ψυχή μας, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ξεπροβάλλει ένα πανέμορφο μοναστήρι, η Μονή Μακρυμάλλη στην οποία σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία και πήραμε την ευλογία της Παναγίας και του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, και, αφού πήραμε και την ευλογία του Ηγουμένου πατρός Ιακώβου, πήραμε το δρόμο προς το γυρισμό γεμάτοι από αγαλλίαση της ψυχής μας. Πιστεύουμε, ότι, με τη βοήθεια της Παναγιάς και του Αγίου Παρθενίου θα ξαναγίνουν όλα, όπως ήταν το περιβάλλον».

Αυτά δήλωσε ο πατέρας Δημήτριος Αργύρης από την Ιερά Μονή Παναγίας Μακρυμάλλης στα Ψαχνά, βόρεια των Ψαχνών Ευβοίας και σε μικρή απόσταση από το χωριό Μακρυμάλλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΑ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων