04/06/2021 04/06/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ιερούργησε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Το Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Αναστασιάδης, ο π. Ιωάννης Καραγιάννης, ο π. Δημήτριος Πιττάκης, ο αρχιδιάκονος π. Γεώργιος Πολυχρονιάδης, ο διάκονος π. Γεώργιος Αντωνιάδης, ενώ...
04 Ιουνίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 22:55

Κατανυκτική Θεία Λειτουργία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Κατανυκτική Θεία Λειτουργία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ιερούργησε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Το Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Αναστασιάδης, ο π. Ιωάννης Καραγιάννης, ο π. Δημήτριος Πιττάκης, ο αρχιδιάκονος π. Γεώργιος Πολυχρονιάδης, ο διάκονος π. Γεώργιος Αντωνιάδης, ενώ στο ιερό αναλόγιο απέδωσαν μελωδικότατα τους ιερούς ύμνους οι διάκονοι π. Χρήστος Καρακούδης και π. Ελευθέριος Αμισηνόπουλος.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο κ. Σωματάρχης, μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου, διευθυντές των Κλινικών, καθώς και ιατροί και νοσηλευτές.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη θυσιαστική προσφορά του τον καιρό της πανδημίας και όχι μόνον, αναφέρθηκε στην κενωτική αγάπη του Ιατρού και Επισκόπου Αγίου Λουκά, ο οποίος με το παράδειγμά του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους ανθρώπους που λαχταρούν να αγαπήσουν το Θεό και να διακονήσουν τον συνάνθρωπο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων