22/11/2021 22/11/2021 «Αυτό που θα πω, γιατί δεν είμαι γνώστης αυτής της απόφασης της Εκκλησίας- δεν ξέρω αν βγήκε τώρα τις τελευταίες ώρες τις απογευματινές- είναι πολύ σημαντικό να πούμε ότι ο εμβολιασμός δεν έχει καμία σχέση με θέμα πίστης και αν πιστεύουμε στο Θεό και στην Εκκλησία. Πόσο μάλλον, αν θέλουμε να το βάλουμε σε αυτή...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 22:46

Θεμιστοκλέους για μέτρα στους ναούς: «Θα βρεθεί λύση»

Διαδώστε:
Θεμιστοκλέους για μέτρα στους ναούς: «Θα βρεθεί λύση»

«Αυτό που θα πω, γιατί δεν είμαι γνώστης αυτής της απόφασης της Εκκλησίας- δεν ξέρω αν βγήκε τώρα τις τελευταίες ώρες τις απογευματινές- είναι πολύ σημαντικό να πούμε ότι ο εμβολιασμός δεν έχει καμία σχέση με θέμα πίστης και αν πιστεύουμε στο Θεό και στην Εκκλησία. Πόσο μάλλον, αν θέλουμε να το βάλουμε σε αυτή τη βάση, είναι το αντίθετο γιατί κάποιος δεν φροντίζει να προστατεύει τον εαυτό του».

Αυτό υπογράμμισε ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης κατά της COVID-19 την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, αναφερόμενος στην θέση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την αδυναμία ελέγχου της τήρησης των υγειονομικών μέτρων της Κ.Υ.Α. από το προσωπικό των Ιερών Ναών.

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το πού θα καταλήξει η Κυβέρνηση για να εφαρμόσει την απόφαση της, ο κ. Θεμιστοκλέους πρόσθεσε: «Είμαστε σε πολύ καλή συνεργασία με την Εκκλησία και πιστεύουμε ότι θα βρεθεί λύση και σε αυτό το ζήτημα».

Δείτε την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την COVID-19:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων