22/12/2021 22/12/2021 Υπόθεση ανθρωπιάς και πολιτισμού ο αγώνας κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, όπως τόνισε, σήμερα Τετάρτη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρευρισκόμενος σε ποδοσφαιρικό αγώνα που μετέφερε μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας και ειδικότερα κατά της βίας εναντίον των γυναικών, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρακολούθησε ποδοσφαιρικό...
22 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2021 - 20:24

Θεοδωρικάκος: Εντείνουμε τις προσπάθειες για την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας

Διαδώστε:
Θεοδωρικάκος: Εντείνουμε τις προσπάθειες για την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας

Υπόθεση ανθρωπιάς και πολιτισμού ο αγώνας κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, όπως τόνισε, σήμερα Τετάρτη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρευρισκόμενος σε ποδοσφαιρικό αγώνα που μετέφερε μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας και ειδικότερα κατά της βίας εναντίον των γυναικών, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρακολούθησε ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιστικού χαρακτήρα μεταξύ της ομάδας των παλαίμαχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και ομάδας επίλεκτων υπό την αιγίδα της Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου». Σκοπός του ποδοσφαιρικού αγώνα ήταν να σταλεί το ισχυρό κοινωνικό μήνυμα: «Λέμε ΟΧΙ στη ΒΙΑ κατά των γυναικών». «Είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού η συνεχής προσπάθεια κατά της βίας εναντίον των γυναικών και αποτελεί προτεραιότητα του υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός, κατά την προσέλευσή του στο γήπεδο, δήλωσε: «O αγώνας σήμερα είναι αφιερωμένος στις γυναίκες και στην συνεχή προσπάθεια ενάντια στην βία ενάντια στις γυναίκες. Εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας. Είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού και για εμάς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και βασικό στοιχείο της δράσης των αστυνομικών μας. Θέλω άλλη μια φορά να καλέσω τις γυναίκες που αισθάνονται ότι απειλούνται, να προσφεύγουν στην Αστυνομία όπου θα έχουν την άμεση και έμπρακτη συμπαράσταση και προστασία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων