06/01/2022 06/01/2022 Την ρίψη του Τιμίου Σταυρού τιμητικά την έριξε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, ανήμερα των Θεοφανείων, κατά την επίσκεψή του στη Φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ, που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο. Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανείων, που πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 14:54

Θεοφάνεια εν πλω για την Φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ

Διαδώστε:
Θεοφάνεια εν πλω για την Φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ

Την ρίψη του Τιμίου Σταυρού τιμητικά την έριξε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, ανήμερα των Θεοφανείων, κατά την επίσκεψή του στη Φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ, που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανείων, που πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα του πλοίου και ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη για την αποστολή της Φρεγάτας, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα της, το οποίο και βρίσκεται σε υψηλότατη επιχειρησιακή ετοιμότητα ανάληψης οποιασδήποτε επιχειρησιακής δράσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων