13/08/2022 13/08/2022 Ο Δήμος Ναυπλιέων συνδιοργάνωσε εκδήλωση με το μουσικό σχήμα «Βυζαντινοί Παραδοσιακοί Αντίλαλοι», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και των εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου, η οποία θα πραγματοποιήθηκε την 12η Αυγούστου στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο. Το μουσικό πρόγραμμα, με γενικό τίτλο «Θεομητορικά και Μικρασιάτικα» ερμηνευμένο από παραδοσιακή ορχήστρα...
13 Αυγούστου, 2022 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 15:22

«Θεομητορικά και Μικρασιάτικα» στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
«Θεομητορικά και Μικρασιάτικα» στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνδιοργάνωσε εκδήλωση με το μουσικό σχήμα «Βυζαντινοί Παραδοσιακοί Αντίλαλοι», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και των εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου, η οποία θα πραγματοποιήθηκε την 12η Αυγούστου στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Το μουσικό πρόγραμμα, με γενικό τίτλο «Θεομητορικά και Μικρασιάτικα» ερμηνευμένο από παραδοσιακή ορχήστρα και φωνητικό σύνολο, περιλάμβανε θεομητορικά άσματα και τραγούδια για την Παναγία και αυθεντικά παραδοσιακά και δημοτικά μικρασιάτικα τραγούδια, από το μουσικό σχήμα «Βυζαντινοί Παραδοσιακοί Αντίλαλοι», υπό την διεύθυνση του Χοράχη Ρούτουλα Κωνσταντίνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων