19/05/2019 19/05/2019 Εκατό αναμμένα κόκκινα κεράκια στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, μπροστά σε μια γιγαντοοθόνη που έδειχνε πλάνα από τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου. Και γύρω γύρω, δεκάδες νέοι με μαύρες μπλούζες που είχαν χαραγμένο το «G» από το Genocide. Με πορεία η πομπή ξεκίνησε από την πλατεία Αριστοτέλους για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Εκεί 100 φαναράκια...
19 Μαΐου, 2019 - 10:51

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 100 φαναράκια για τους χαμένους προγόνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 100 φαναράκια για τους χαμένους προγόνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατό αναμμένα κόκκινα κεράκια στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, μπροστά σε μια γιγαντοοθόνη που έδειχνε πλάνα από τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου. Και γύρω γύρω, δεκάδες νέοι με μαύρες μπλούζες που είχαν χαραγμένο το «G» από το Genocide. Με πορεία η πομπή ξεκίνησε από την πλατεία Αριστοτέλους για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Εκεί 100 φαναράκια με τα ονόματα των αδικοχαμένων προγόνων άναψαν και άρχισαν να ανεβαίνουν σιγά σιγά στον ουρανό πάνω από τον Θερμαϊκό κόλπο.

Δείτε τα βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων