09/02/2023 09/02/2023 Τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, που βρίσκεται στα κοιμητήρια του Μελισσοχωρίου επί της οδού Κουτήφαρη, διέρρηξαν και βανδάλισαν άγνωστοι σπάζοντας τα παράθυρα και τους μηχανισμούς ασφαλείας. Οι δράστες αφαίρεσαν τα παλιά μπρούντζινα μανουάλια του ναού, σύμφωνα με τον τοπικό σύμβουλο Μελισσοχωρίου Αθανάσιου Καγιά. «Η νέα αυτή κλοπή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά χωρίς τέλος...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 15:04

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν και βανδάλισαν την εκκλησία των κοιμητηρίων στο Μελισσοχώρι (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν και βανδάλισαν την εκκλησία των κοιμητηρίων στο Μελισσοχώρι (ΦΩΤΟ)

Τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, που βρίσκεται στα κοιμητήρια του Μελισσοχωρίου επί της οδού Κουτήφαρη, διέρρηξαν και βανδάλισαν άγνωστοι σπάζοντας τα παράθυρα και τους μηχανισμούς ασφαλείας.

Οι δράστες αφαίρεσαν τα παλιά μπρούντζινα μανουάλια του ναού, σύμφωνα με τον τοπικό σύμβουλο Μελισσοχωρίου Αθανάσιου Καγιά.

«Η νέα αυτή κλοπή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά χωρίς τέλος διαρρήξεων που καταγράφονται στο χωριό τον τελευταίο καιρό. Η ανόσια πράξη αυτή μόνο αποτροπιασμό και θλίψη προκαλεί και εύλογα διερωτάται κανείς που θα σταματήσει αυτό», σημειώνει στη σχετική ανάρτηση ο κ. Καγιάς.

Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε καταγγελία στην αστυνομία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων