28/10/2022 28/10/2022 Δεκάδες μαθητές δημοτικών σχολείων έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, στον ιερό ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, κατά την επίσημη Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Νωρίτερα το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης Μακάριος Τσιμέρης. Τα χαμόγελα των παιδιών έκαναν φανερή την ικανοποίηση και τη χαρά τους...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 21:03

Θεσσαλονίκη: Μαθητές Δημοτικού έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο στον Ι.Ν. Αγίου Φωτίου

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: Μαθητές Δημοτικού έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο στον Ι.Ν. Αγίου Φωτίου

Δεκάδες μαθητές δημοτικών σχολείων έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, στον ιερό ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, κατά την επίσημη Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Νωρίτερα το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης Μακάριος Τσιμέρης.

Τα χαμόγελα των παιδιών έκαναν φανερή την ικανοποίηση και τη χαρά τους που συμμετείχαν ενεργά στην εορταστική αυτή εκδήλωση.

Ο π. Μακάριος συνομίλησε μαζί τους, αναφέρθηκε στα σημαντικά γεγονότα που τιμάμε σήμερα και τα κάλεσε να αγαπούν και να σέβονται την ιστορία και τον τόπο μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων