02/12/2019 02/12/2019 Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Βαρνάβα Γιάγκου «ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. Το βιβλίο καταγράφει το παράδοξο της πνευματικής ζωής: Αυτό που ο κόσμος το αποφεύγει ως οδύνη και δυστυχία, εμείς το επιδιώκουμε...
02 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2019 - 18:36

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Βαρνάβα Γιάγκου

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Βαρνάβα Γιάγκου

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Βαρνάβα Γιάγκου «ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ.

Το βιβλίο καταγράφει το παράδοξο της πνευματικής ζωής: Αυτό που ο κόσμος το αποφεύγει ως οδύνη και δυστυχία, εμείς το επιδιώκουμε ως ευλογία!

Ο λόγος των μακαρισμών του Χριστού είναι ανατρεπτικός και η πεμπτουσία της ζωής.

Μπορεί οι ομιλίες του π. Βαρνάβα να πήραν τον δρόμο της γραφής, αλλά δεν έχασαν τον αέρα, τον δυναμισμό και τη ζωντάνια του προφορικού του λόγου που είναι αληθινά μοναδικός!

 

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

• Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ΙΩΗΛ.
• Αρχιμ. ΕΦΡΑΙΜ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, Πρωτοσύγκελλος Ι. Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης.
• π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, Εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών και Δ/ντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Βοιωτική Εκκλησία».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο συγγραφέας του βιβλίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων