18/08/2021 18/08/2021 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Alpha Κύπρου, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και ανέφερε ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση...
18 Αυγούστου, 2021 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2021 - 11:14

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Alpha Κύπρου, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και ανέφερε ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων