22/10/2022 23/10/2022 Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δένδιας είναι ασυμπτωματικός ωστόσο θα ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι ενώ ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναντήσεις του στο εξωτερικό. «Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19. Παραμένω...
22 Οκτωβρίου, 2022 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2022 - 3:23

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Δένδιας

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Δένδιας

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δένδιας είναι ασυμπτωματικός ωστόσο θα ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι ενώ ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναντήσεις του στο εξωτερικό.

«Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19. Παραμένω ασυμπτωματικός, αλλά θα ασκώ τα καθήκοντά μου με τηλεργασία από την οικία μου και θα ακυρώσω τις συναντήσεις και τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες» έγραψε.

Μεταξύ των ομολόγων που επικοινώνησαν με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για να του ευχηθούν περαστικά, ήταν και ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον οποίο ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων